Cellolessen

Je kunt op drie verschillende locaties cellolessen bij mij volgen, twee in Eindhoven en één in Culemborg. In Eindhoven geef ik op dinsdagen en donderdagen les op het CKE en vanaf de zomer 2023 in mijn ruime muziekstudio aan huis, de Sint Gerlachstraat 95, in de wijk Stratum. Ook ben ik verbonden als cellodocent aan het levendige muziekdocentencollectief Kunsteducatie Culemborg (KEC), waar ik iedere woensdag en om de week op zaterdag te vinden ben voor privélessen, ensemblebegeleiding, projecten en als organisator van cellodagen.

In de lessen ontdek ik samen met de leerling wat de hij/zij wil leren, welke methode daar het best bij past en met wie de leerling eventueel samen kan spelen. Lessen kunnen wekelijks plaatsvinden, of met een lagere frequentie.

Dus bent u op zoek naar een cellodocent in Culemborg, Eindhoven of omgeving? Wie weet bent u hier dan aan het juiste adres. Ik bied:

  • cellolessen voor jong en oud, voor beginner en de meer gevorderde cellist.
  • cellolessen bij mij thuis of op de muziekschool: het CKE
  • een gratis proefles, waarin u de kans heeft te kijken of de lessen inderdaad iets voor u zijn
  • een leencello om de eerste les(sen) op te spelen, als u zelf (nog) geen cello heeft.

Schroom niet contact met mij op te nemen voor meer informatie of als u eens een afspraak wil maken voor een proefles!

N.B.: Eerder gaf ik ook celloles in Leiden en Tilburg. In verband met verhuizing zijn die lespraktijken nu gesloten.