Cellolessen

In 2017 ben ik begonnen met cellolessen geven in de omgeving van Tilburg, wat inmiddels is uitgegroeid tot een levendige privé lespraktijk. Daarnaast ben ik op dit moment verbonden als cellodocent bij Kunsteducatie Culemborg (KEC) en aan 040 Muziek in Eindhoven. In de lessen ontdek ik samen met de leerling wat de hij/zij wil leren, welke methode daar het best bij past en met wie de leerling eventueel samen kan spelen. Lessen kunnen wekelijks plaatsvinden, of met een lagere frequentie.

Dus bent u op zoek naar een cellodocent in Tilburg of omgeving? Wie weet bent u hier dan aan het juiste adres. Ik bied

    •    cellolessen voor jong en oud, voor beginner en de meer gevorderde cellist.
    •    cellolessen bij mij thuis (centrum Tilburg
    •    een gratis proefles, waarin u de kans heeft te kijken of de lessen inderdaad iets voor u zijn
    •    een leencello om de eerste les(sen) op te spelen, als u zelf (nog) geen cello heeft.

   

 • Schroom niet contact met mij op te nemen voor meer informatie of als u eens een afspraak wil maken voor een proefles!