Links

LinkedIn
Op mijn LinkedIn pagina vindt u mijn volledige studie- en werkverleden en hier houd ik u op de hoogte van mijn activiteiten als celliste en cellodocente

Aikido Leiden
Sinds 12 jaar beoefen ik de vechtkunst Aikido. Mocht u geïnteresseerd zijn in een fysieke beoefening die naadloos aansluit (en niet interfereert) met het vak van uitvoerend musicus, dan kan ik u deze website van harte aanbevelen.

Levenskunst Nederland
In het eerste weekend van 2018 zal in Leiden de eerste editie van het Levenskunst Festival plaatsvinden. Allerlei disciplines die inzicht kunnen geven hoe een leven, geleid vanuit levensangst, te transformeren naar een leven vanuit levensvreugd, zullen hier beoefend en aanschouwelijk gemaakt worden. Zo zullen er workshops aikido, chi kung, tai chi en boeddhistische meditatie zijn, maar zullen ook beeldend kunstenaars hun werk tentoon stellen en zal er muziek klinken.

Shambhala Nederland
Als praktiserend boeddhist ben ik verbonden aan de richting van Shambhala. Deze stroming vindt zijn oorsprong in Tibet en is door Chögyam Trungpa Rinpoche naar het westen gebracht.