De docente

Sinds Floor in 2017 naar Tilburg verhuisde, geeft zij nog om de twee à drie weken celloles aan huis in Leiden en is daarnaast sinds september 2018 verbonden als cellodocente aan 040 Muziek in Eindhoven en sinds juni 2020 aan Kunsteducatie Culemborg. Ook heeft zij privé lespraktijk in Tilburg. Bent u op zoek zijn naar een cellodocent in de omgeving Tilburg of Culemborg? Dan bent u van harte welkom om eens een proefles te volgen!

Leerlingen over de cellolessen:

“Floor bedenkt heel veel nuttige instructies waardoor het spelen leuker en gemakkelijker wordt. Haar interpretaties van de muziek zijn voor mij vernieuwend en inzichtelijk.”

“Ik hou van de lessen bij Floor. Ze is erg toegankelijk en erg, erg aardig. Ze heeft grappige ideeën, om mijn nervositeit te bestrijden, die ik altijd heb als ik voor iemand voorspeel. Ze is rustgevend maar ook heel enthousiast en ze geeft les met passie, soevereiniteit en een groot vakmanschap.”

Floor heeft een passie voor het lesgeven. Vanaf haar 15e gaf zij medescholieren al bijles in Scheikunde, Natuurkunde, Biologie, Wiskunde B, Grieks en Latijn. Later heeft zij de bijlessen voortgezet als privédocent in de omgeving Leiden en een heel aantal havo- en vwo-leerlingen tot aan het eindexamen begeleid. Daarnaast was zij ook een aantal jaar vaste leraar in de Japanse vechtkunst Aikido voor de kinder- en jeugdlessen bij het Aikido Centrum Leiden. Naarmate haar vaardigheden op de cello zich ontwikkelden, groeide vanaf 2015 ook het aantal leerlingen in Leiden en omstreken dat wekelijkse of tweewekelijkse  cellolessen bij haar volgde.

Naast haar activiteiten als cellodocent, is Floor ook verbonden als docent Nederlands aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Hier geeft ze wekelijkse klassikale lessen aan buitenlandse studenten van de muziek- en dansvakopleidingen.